Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS-feed  | 

Banner links2
Banner rechts

De nieuwe GooiseMarkt.nl

Geen categorie 8 september 2014

De nieuwe GooiseMarkt.nl is online!

Iedereen heeft er even op moeten wachten, maar uiteindelijk is de nieuwe GooiseMarkt.nl online! En, hoe?!! Nadat het bedrijf achter GooiseMarkt.nl iets langer dan een jaar geleden door ons was overgenomen, hebben wij eigenlijk al vrij snel besloten dat de huidige site radicaal anders moest. Dit was echter zeker geen makkelijk zet.

De huidige site is vrij populair in ‘t-Gooi, met maandelijks duizenden bezoekers en duizenden geregistreerde leden behoort het tot de grootste koop- en verkoopsite van ‘t-Gooi. De nieuwe site oogt een stuk frisser en daarnaast hebben wij de mogelijkheden van de site vernieuwd, zo kunt u nu een eigen profiel bijhouden, veel gerichter een advertentie plaatsen doordat per categorie de velden op maar gemaakt zijn en daarnaast kunt u ook veel fijner zoeken naar producten door de nieuwe zoekopties, daarnaast kunt u bij een advertentie ook een bericht achterlaten Met deze en vele andere functionaliteiten denken wij dat wij een sterke website hebben neergezet waar de inwoners van ‘t-Gooi veel plezier aan zullen hebben.

Er is echter ook een keerzijde aan de nieuwe website. Doordat wij een andere techniek gebruiken voor de nieuwe website is het ons helaas niet gelukt om de gebruikers en hun advertenties over te zetten naar de nieuwe site. De oude website was technisch zeer verouderd en daarnaast zijn de inloggegevens zeer veilig opgeslagen waardoor wij deze niet kunnen importeren.

Wat betekent dit voor u? Dit betekent dat u een nieuwe account moet aanmaken. Wij vinden dit heel vervelend en daarom zullen wij tot 01-11-2014 iedere gebruiker die zich weer op GooiseMarkt.nl inschrijft per email een voucher toesturen waarmee u recht krijgt op 20% korting op een fotoshoot met een Gooise fotograaf. Deze voucher zal niet op naam staan en hierdoor kunt u de voucher ook aan een familielid of een kennis schenken.

 

Wij hopen u weer terug te zien op onze nieuwe website.

 

Met vriendelijke groet,

Uw GooiseMarkt.nl team.

Geen trefwoorden

1881 keer bekeken, 1 vandaag

  

Gesponsorde links