Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS-feed  | 

Banner links2
Banner rechts

Help en Info

Algemeen

Welke plaatsen horen bij de regio van GooiseMarkt.nl?
Hilversum, Huizen, Bussum, Naarden, Blaricum, Eemnes, Laren.
Wat kost het plaatsen van een advertentie voor particulieren?
Adverteren op GooiseMarkt.nl is voor particulieren is geheel gratis. Ook wordt door ons geen provisie over aan- en verkoop gerekend.
Wat kost het voor een bedrijf om te adverteren ?
Bedrijven kunnen tegen zeer scherpe prijzen adverteren op GooiseMarkt.nl. Neem contact met ons op voor de zeer scherpe prijzen.
Maakt GooiseMarkt.nl gebruik van cookies?
Ja. Cookies zijn kleine bestandjes, waarin uw surfgegevens op GooiseMarkt.nl worden opgeslagen. Ook software van bijvoorbeeld banken maakt hiervan gebruik. Het is veilig en dus geen virus of spyware.
Hoe wijzig ik mijn wachtwoord in het systeem?
Klik op "bewerk profiel" onder uw profielscherm. Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen, vergeet niet het tabje "wachtwoord nogmaals" in te vullen. Vergeet niet uw aangepaste gegevens op te slaan.

E-mail

Ben ik verplicht mijn e-mailadres beschikbaar te stellen?
Ja, want alleen zo kunt u een bericht ontvangen wanneer men geïnteresseerd is in uw advertentie. GooiseMarkt.nl wil graag indien nodig, kunnen communiceren met adverteerders en bovendien houden wij u af en toe op de hoogte van ontwikkelingen van Gooisemarkt.nl.
Kunnen mensen mijn e-mailadres zien?
Nee, niemand kan uw e-mailadres zien.
Wat gebeurt er met mijn e-mailadres?
GooiseMarkt.nl respecteert de privacy. Wij geven uw e-mail adres niet aan derden!
Hoe kan ik mijn e-mailadres in het systeem wijzigen?
Klik op "bewerk profiel" onder uw profielscherm. Hier kunt u uw e-mail adres wijzigen. Vergeet niet uw aangepaste gegevens op te slaan.

Alles over rubrieksadvertenties

Hoe kan ik inloggen?
Rechts bovenin uw scherm ziet u het "tabje" inloggen.
Hoe plaats ik een advertentie?
Klik op "plaats advertentie" om een advertentie te plaatsen.
Hoe verwijder ik advertenties?
Klik op het tabje "advertenties" onder het inlogscherm, kunt u uw advertentie verwijderen door op het rode kruis te klikken onder "opties".
Hoe kan ik advertenties aanpassen?
Klik op de button "advertenties" onder het inlog scherm, hier kunt u uw advertentie aanpassen. Klik onder "opties" op de potlood en bewerk hierna uw  advertentie.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe vraag ik dat opnieuw op?
In het inlogscherm klikt op de tekst 'Wachtwoord vergeten?'. U krijgt het wachtwoord toegezonden op het e-mailadres dat u eerder aan ons hebt opgegeven.
Hoe lang blijven advertenties staan?
Een advertentie op GooiseMarkt.nl blijft minimaal 120 dagen staan, ook als u tussentijds veranderingen aanbrengt. Zodra de looptijd voorbij is, krijgt u een e-mailbericht. Hierna kunt u eventueel de rubrieksadvertentie opnieuw plaatsen en staat de advertentie weer bovenaan! Bewaart u dus altijd de tekst en foto's goed.
Mag ik onbeperkt rubrieksadvertenties plaatsen en wat zijn de regels voor plaatsing?
Als particulier mag u gratis op GooiseMarkt.nl net zoveel rubrieksadvertenties plaatsen als u wilt. Ook bedrijven kunnen u een ongelimiteerd aantal betaalde advertenties plaatsen. Advertenties mogen uitsluitend worden geplaatst in de daarbij behorende rubriek. Dus bijvoorbeeld geen fietsen in de rubriek 'Auto & Toebehoren' en geen meubilair onder 'Kleding & Schoenen”. Bovengenoemde regels gelden voor zowel particuliere- als bedrijfsadvertenties.

Help en Info

Kont u geen antwoord vinden op uw vraag? Neem dan gerust contact met ons op.