Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS-feed  | 

Banner links2
Banner rechts

GooiseMarkt.nl

GooiseMarkt.nl is de regionale koop- en verkoopsite van ‘t Gooi, voor de aan- en verkoop van spullen voor particulieren. De site richt zich op de inwoners van ’t Gooi. Dat betekent dat men direct en in z’n eigen omgeving zaken kan doen mét andere inwoners van ‘t Gooi, die men op het Gooimeer, in het Spanderswoud, op de Brink of op de club weer tegenkomt. Voordeel: direct in de buurt, snel even kijken en contant betalen. Advertenties voor particulieren zijn altijd GRATIS.

Interactie:

Op GooiseMarkt.nl kunt u ook onderling interactie hebben. Onderaan iedere advertentie is er ruimte om vragen aan de verkoper te stellen en de verkoper kan antwoorden. Hierdoor kunt u de verkoper beter leren kennen en sneller tot een deal komen.

Ondernemers:

Voor ondernemers is GooiseMarkt.nl ook aantrekkelijk. Omdat GooiseMarkt.nl een regionale website is kunnen ondernemers veel makkelijker hun potentiele klanten bereiken. Wilt u meer weten over
het adverteren op GooiseMarkt.nl? Op deze pagina leest er meer over. Adverteren op GooiseMarkt.nl

Particuliere advertenties

Particulieren kunnen gratis hun advertenties te koop aanbieden. Wij controleren echter wel of de advertenties aan onze spelregels voldoen. Als wij van mening zijn dat een advertentie niet aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan zal de advertentie verwijdert worden of eventueel door ons aangepast. Deze voorwaarden zijn belangrijk zodat wij een website kunnen runnen met een maatschappelijke functie. Ons streven is dat iedereen zijn/haar producten op een veilige manier kan verkopen.

    Spelregels:

  • geen beledigende advertenties
  • geen criminele advertenties of advertenties die aanzetten tot criminele activiteiten
  • het is tegen de regels in om illegale artikelen of illegaal gemaakte artikelen te verkopen

Plaats vandaag nog uw spullen op GooiseMarkt.nl

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om u binnen 48 uur te antwoorden.