Notice: Undefined index: data in /home/mytrav1q/public_html/gooisemarkt.nl/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 234

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mytrav1q/public_html/gooisemarkt.nl/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 234
Profuomo overhemden, leer ze kennen! - Gooisemarkt.nl

Profuomo overhemden, leer ze kennen!

Ben jij een overhemden liefhebber? Dan moet je dit merk echt leren kennen als je het nog niet kent! Profuomo is een premium Nederlands merk. De ontwerpers van Profuomo overhemden combineren de traditionele methodes met de technologie van de toekomst. Hierdoor ontstaan trendy maar ook zeer luxe overhemden. De slogan van Profuomo is dan ook: One eye on the past, the other looking tot the future!

Kwaliteit van Profuomo overhemden

De overhemden van profuomo worden gemaakt van de beste stoffen, zoals Twill, Oxford en Panama Oxford. Dit zijn stoffen met stevige wevingen vaak op basis van een Two Ply en daar waar nodig een Popeline weving. Met deze speciale stoffen worden de mooiste Italiaanse ontwerpen gecreëerd. Profuomo heeft 3 collecties:

  • The informalist
  • Sky Blue
  • 2.0

De Profuomo overhemden collectie The Informalist

De overhemden van Profuomo onder het label The Informalist kenmerken zich door een combinatie van klassiek en casual. Deze zijn ontwikkeld voor mannen die zich het prettigst voelen in traditionele en stijlvolle kleding. De knopen van de The Informalist collectie zijn vastgezet met het extra sterke Ascolite. Met een Chicken feet of hanenpoot steek worden de knopen daarna extra goed vastgezet. Zo laten de knopen van Profuomo overhemden niet meer snel los.

De profuomo overhemden collectie Sky Blue

De Sky Blue overhemden van het merk Profuomo worden gemaakt met het oog voor detail en stijl. Eenmaal zo’n overhemd gekocht? Dan wil je ongetwijfeld geen ander mee. Ze zitten als gegoten rondom het lichaam. Ook de knopen van de Sky Blue collectie zijn vast gezet met ascolite en de hanenpoot steek.

De profuomo overhemden collectie 2.0

Profuomo 2.0 is een herontwerp van het originele design en is vlotter, ietwat strakker en vooral beter geprijsd voor de moderne en jong professionele mannen. Een perfect overhemd voor vele gelegenheden. Niet te strak, een beetje speels maar wel nog steeds erg netjes!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *